Bu siteyi ziyaret eden her kişi Hepsiburada.com'un aşağıdaki ürünlerini incelerse çok güzel olur :))

16 Nisan 2013 Salı

Taksi Kopyalayan Şebeke Çökertildi

İstanbul'da kiralayarak çaldıkları otomobilleri, sarı renge boyayıp, taksi haline getirdikleri iddia edilen 6 kişi polis tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvuran bir vatandaş, bindiği takde şoförün kendisine verdiği para üstünün sahte olduğunu söylemesi üzerine geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis sahte paranın izini sürerken, sahte taksiler üreten bir şebekenin varlığını tespit etti. Bunun üzerine yaklaşık 3 ay süren telefon dinleme ve takip başlatıldı. Takipler sırasında çalışma yöntemleri ve kimlikleri belirlenen şebekeyi yakalamak için önceki gün sabaha karşı operasyon yapıldı. Operasyonda liderliğini Cesur K.’nın yaptığı 6 kişi gözaltına alınırken, çalındıktan sonra taksi haline getirilen bir otomobilde ele geçirildi.
Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerin önce sahte belgelerle kiralama şirketlerinden otomobil kiraladıkları belirlendi. Daha sonra bu araçlarda bulunan GPS takip cihazlarını söken şebeke üyelerinin, araçları sarıya boyadıkları ve sahte plaka ve belgeler hazırladıkları öğrenildi.

Kaynak:Aktifhaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder