Bu siteyi ziyaret eden her kişi Hepsiburada.com'un aşağıdaki ürünlerini incelerse çok güzel olur :))

29 Nisan 2011 Cuma

29 Nisan 2011 - Taksi plakası 691.000

Kale Ticaret - Taksi plakası alış fiyatı 690.000, satış fiyatı ise 692.000
Taksi plakası aylık kirası ise 3700-3750 TL seviyelerinde.
 
Amerikan Doları: 1,5175
Euro: 2,2515
Altının gram fiyatı: 76,09
Gümüşün kilogram fiyatı: 2370,87
Kurşunsuz Benzin 95 Oktan Fiyatı: 4,21

Tayyip Erdoğan İstanbul'da Taksicilerle Buluştu

Korsan taksiyi kabullenmenin mümkün olmadığını belirten Erdoğan, "Yasal olarak daha ağır tedbirler almaya hazırız. Kayıtdışının hiçbirini kabullenmemiz mümkün değil. Bu olay kasette CD'de, kitapta da var. 'Bizim vatandaş çok zekidir' diyorlar. Bu hakkın gasbıdır. Böyle bir hakkın gasbını kabul etmek mümkün değil." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri'nde Başbakan Erdoğan yüzlerce taksiciyle bir araya geldi. Büyük bir sevgi seliyle karşılanan Erdoğan'ın konuşması taksicilerin alkışlarıyla sık sık kesildi.

İstanbullulara korsan taksi konusunda bir ricasının bulunduğunu dile getiren Erdoğan, "Korsan taksi demiyorum. Korsan taşımacılığı kabullenmemiz mümkün değil. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a 'Elinde caydırıcı ne imkan varsa kullanın' dedim. Aynı şeyi yine söylüyorum. Yasal olarak da daha ağır tedbirleri almaya bizler hazırız. Kayıt dışının hiçbirini kabullenmemiz mümkün değil. Bu çok önemli, kasette CD'de ve kitapta da var. 'Bizim vatandaş çok zekidir.' derler. Bu hakkın gasbıdır. Böyle bir hakkın gasbını kabul etmek mümkün değil" dedi.

Korsan taksi konusunda caydırıcılığı farklı boyuta taşımak gerektiğinin altını çizen Erdoğan, "Birinci, ikinci ve üçüncü aşama olmak üzere korsan taksiyi kullanan sürücünün elindeki arabayı alana kadar ilerlemek lazım. Güvenlik teşkilatımız bu konuda çok hassas" diye konuştu.

YABANCI TURİSTLERE TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNİ GÖSTERİN

Taksici esnafını İstanbul trafiğinin rahatlatılması konusunda daha duyarlı davranmaya davet eden Erdoğan "İstanbul uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yaptı. İstanbul Avrupa Kültür Başkentliği yaptı. İstanbul çok turist çekiyor. İstanbul'un daha fazla turist çekebilmesi sizin elinizde. İstanbul'a gelen misafirlere ilk karşılaştıkları kişiler olarak Türk misafirperverliğini gösterin" diye konuştu.

İstanbul'da büyük bir gürültü kirliliğinin de yaşandığını aktaran Erdoğan, "Gerekli, gereksiz çalınan kornalar nedeniyle İstanbul'da ciddi bir gürültü kirliliği oluyor. Bu hususta da daha duyarlı davranacağınızı umuyorum" şeklinde konuştu